At tilskynde til dine børn til at spare penge

Som en forælder vil du normalt dine børn have det bedste, livet har at tilbyde. Desværre, du ved, at det kan være ganske svært at få de penge, du har brug for nogle gange som voksen… og du ønsker, at der var nogle måde, at du kunne Skåne dine børn disse samme problemer.

Heldigvis, der kan faktisk være en måde, som du kan hjælpe dine børn til at forberede sig på fremtiden i dag. ved at tilskynde dem til at begynde at spare penge, mens de er unge, kan du konfigurere vaner, der vil følge dem ind i voksenalderen og muligvis endda hjælpe dem til at opbygge en reden æg til at hjælpe dem på deres vej.

Børn og penge

Børn kan lide penge… jo, det bruges til at købe de ting, som de nyder og det er så svært for dem at få. Selv små mængder af penge synes enorme til et lille barn. Sagt, børn har tendens til at lide øjeblikkelig tilfredsstillelse af deres ønsker og begær, så uanset legetøj eller et stykke slik, at de måske ønsker er meget sandsynligt, at være købt bør de være stand til at råd til det. Nøglen til at hjælpe dine børn til at spare penge er at få dem til at indse, at bedre ting kan komme, hvis de spare de penge, de har for en senere dage.

Belønning og opmuntring

Den nemmeste måde at få dine børn bruges til tanken om at spare penge er at tilbyde en belønning system, når det lykkes dem at redde nogle af deres kvoter eller andre penge. Måske ønsker du tilbyder at give dem en lille smule ekstra penge efter de spare op en vis mængde, eller fortælle dem at du skal betale en del af omkostningerne for noget, de ønsker, hvis de kan spare op resten af beløbet. Du skal også periodisk bede dem hvor meget de har sparet op, tilbyde dem incitamenter for et veludført stykke arbejde når de begynder at bygge en lille smule af besparelser.

Send ikke blandede signaler

Men du vælger at opmuntre dine børn til at spare penge, er det vigtigt, at du ophold i overensstemmelse med hvad du fortæller dem. Må ikke fortælle dem, at de gemmer deres penge så at de kan få de dyrere ting, at de ønsker senere kun at straffe dem, når de bruger det på noget, som de har gemt. Sørg for at de forstår at det er deres penge, og at de kan gøre hvad de vil med det, men hvis de fortsætter med at gemme det så de er mere tilbøjelige til at være i stand til at høste frugterne af det på et senere tidspunkt.

Savings Accounts

Efter dine børn har fået hænge for at spare penge, kan du få dem en opsparingskonto. Sørg for, at de gå med dig, så de kan indgå i processen… Det er deres første bankkonto. Det kan hjælpe et barn til at føle sig tryg ved besparelser at vide, at de laver en “vokset op” ting som at åbne en bankkonto. Du bør også tage dem med dig, hver gang et depositum vil blive foretaget, således at de kan personligt give teller penge og fortsætte banking “vokset op” fornemmelsen.

Selvom det kan bare være dem tænker, at de er mere modne end de er, de positive følelser forbundet med deponeringen af penge vil sandsynligvis fremførsel til senere i livet og bidrage til at styrke vanen med at spare penge længe efter at de har gået i verden som en voksen.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

11 thoughts on “At tilskynde til dine børn til at spare penge

  1. I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.

  2. I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I absolutely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.

  3. I am just writing to make you understand what a really good experience my wife’s princess obtained using your webblog. She noticed some things, which included what it is like to possess an excellent teaching spirit to make others with no trouble learn about specific tortuous things. You undoubtedly surpassed readers’ expected results. Thanks for providing those productive, trusted, informative as well as unique tips on your topic to Mary.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.