Kom gratis lydbøger – Lær at nyde lydbøger gratis

Hvis du er glad for at lytte til lydbøger, er den bedste mulighed for dig lydbøger til iPhone og iPod Touch – fx bullshit lydbog. Det er en gratis lydbøger kilde designet specielt til Apple smart telefon. IPhone er kendt som musik og kommunikation gadget valg for unge fagfolk såvel som personer, der elsker underholdning. De gratis lydbøger er tilgængelige fra blandt andre de bedst sælgende forfattere som J.K. Rowling, Charles Dickens og John Locke.

Du kan få mest muligt ud af de gratis lydbogsapps ved at downloade de gratis lydbøger fra det offentlige domæne. Der er mange hjemmesider på internettet, der tilbyder gratis lydbøger til folket. Mange af disse er offentligt tilgængelige.

For at drage fordel af disse gratis lydbøger skal du finde et websted, der tilbyder dem. Denne opgave kan nemt gøres ved at søge efter hjemmesider gennem enhver søgemaskine. Du vil derefter støde på en masse websteder, der giver dig mulighed for at downloade lydbøger på en hurtig og nem måde. Nogle af disse websteder som Spotify tilbyder regelmæssigt gratis lydbøger.

Når du har fundet hjemmesiden, skal du læse aftalen om vilkår og betingelser, før du får lydbøgerne. Det bedste ved at få gratis lydbøger på lydbogreolen er, at du ikke behøver at bruge nogen penge for at få det. Webstederne giver dig normalt mulighed for at downloade bogen gratis, og så kan du deltage i deres bibliotek. Når du har tilføjet bogen i dit eget bibliotek, får du besked via e-mail, når der tilføjes nye titler.

Nogle af de offentligt tilgængelige lydbøger, som du kan få adgang til, inkluderer ‘Atlas Shrugged’, ‘Ender’s Game’, ‘Lolita’ og ‘Dante Alighieri’. Andre populære lydbøger, som folk elsker at lytte til, inkluderer ‘orthy’ af Donald Trump, ‘The Sound Of Music’ af Bob Marley, ‘National Park: The Call’ af Vincent Van Gogh og ‘Windmills Of My Mind’ af John Keats. Andre værker, som folk elsker at lytte til, er ‘The Adventures of Peter Rabbit’ af Beaton, ‘Hamlet On Mars’ af Edgar Rice Burroughs, ‘God Save The Wolf’ af Philip Pullman, ‘The Day I Swapped My Dad For Two Gold Coins’ af Astrid Lindwall, ‘Windmills Of My Mind’ af John Keats og mange andre.

Hvad venter du på? Begynd at bruge din yndlingslydbog med det samme, og spar en masse penge på offentlige bøger. Der er ingen fangst, ingen månedligt gebyr eller tilmelding til medlemskab påkrævet. Begynd at få gratis lydbøger nu. Nedenstående links hjælper dig med at komme i gang.