Typer af senge

Efterhånden som sengedesign udviklede sig, blev de mere indviklede og robuste. Disse senge var dekoreret med udførlige udskæringer på hovedgavle og stolper. Great Ware-sengen, der måler 10 fod 11 tommer i størrelse, ligger i Londons Victoria and Albert Museum. Det er den største seng i verden. Du kan se det samme design i mange artefakter fra den tid, herunder tæpper og møbler.

Profilen af moderne og moderne senge er typisk lav. Disse senge er lave nok til, at de kan placeres fladt mod gulvet og ikke har brug for en boxmadras. Disse senge er lavere end gennemsnittet og skaber en større følelse i rummet. Lavprofil senge kan være meget nyttige for folk med kortere ben. Rammen er tættere på gulvniveau. Selvom lavprofilsenge er blevet meget populære, kræver de stadig en boxspringmadras.

Panel senge er lavet med et træ hovedgærde eller fodbræt. Nogle af sengene har støvflæser eller valanceplader. Dette er ikke obligatorisk for alle sengetyper. Disse senge fås i mange størrelser, herunder enkeltpersons- og spædbarnsstørrelse sengerammer. Queensize-senge kan benyttes af 2 personer. Der er så mange muligheder for senge, at det kan være svært at vælge den rigtige.

Fodbrættet er fastgjort til sideskinnerne på en højt profileret seng. Det er lettere at få adgang klik på linket her til en lavprofilseng. Denne type seng fungerer godt i små rum, men kræver en boxmadras. Senge i massivt træ kan skabe en stor åben følelse i et rum. Fordi de ikke er forpligtet til at have en boxmadras, kan de være gode til dem, der er kortere.

Disse senge har normalt en lavprofilbase med en blød madras. De kan enten have en træ- eller fjederbase. Nogle af dem kan polstres. Panelsenge findes i mange størrelser og stilarter. Du kan finde en seng, der passer til dine behov, fra krybber til babyer til senge i fuld størrelse til queensize-senge. Højt profilerede senge kan fungere bedst for kortere eller højere mennesker. Du kan vælge en lavprofilseng, hvis du ønsker at maksimere pladsen i et rum.

En lavprofil seng er den mest populære. På grund af deres høje profil betragtes de som lavprofilerede. Disse senge er gode til dem med kortere ben. Disse senge fungerer også godt i værelser med lavt til loftet. Disse senge er perfekte til små rum. De er også gode til små børn. Har du højt til loftet, er en højprofilseng en mulighed. Den kan rumme en boxspringmadras og er designet til at være lav profil.