Hvordan man kan dræbe flere tilbud på kortere tid!

Deal mordere, kontrakt Assassins, hjem inspektører! Kald dem hvad du vil, men det vigtigste du kan vide, er der til at kalde. Men hvordan kan vi vide hvem kalder, og hvordan kan vi bedømme deres ekspertise?
Hjem inspektører er ganske enkelt øjne og ører af hjemmet undersøges. De er den objektive stemme i hjemmet. Mantraet for de hjem inspektører bør være “Hvis hjemmet kunne tale, hvad vil det sige”. Det er afgørende, at inspektøren kan tale på en måde, der gør forståelse enkel for homebuyer, endnu har dybde af teknisk sprog til detalje reparationer ved hjælp af terminologi fælles for handlerne.
At gøre det rigtige valg af hvilke hjem inspektør er på mange måder mere vanskeligt end at vælge hjemmet. En klar og kritiske tilgang til at vælge en inspektør er afgørende for at være lykkelig over tid med hjemmet valgte.
Min ven i byggeriet
Det lader til, at alle kender nogen, der “arbejder i byggeri”, og fra dette forhold kommer fælles ønsket af nogle købere at spare professionel Kontrolgebyret ved at indstille medlemmet ven eller et familiemedlem, udføre inspektionen.
Ved første øjekast virker det som en perfekt løsning. Medlemmet ven eller et familiemedlem er en kendt og pålidelig person. Der er ingen tvivl i sindet af køberen, at loyalitet og intentioner om denne person er hævet over al kritik. Og så selvfølgelig er der spørgsmålet om lagring af Kontrolgebyret.
Disse attributter på ven, der er vigtigt. Ideelt set alle men udgift spørgsmål ville være træk findes i enhver professionel hjem inspektør. Vanskelighederne opstår i tre hovedområder; objektivitet, creditability og inspektion specialviden.
Lad os først se på spørgsmålet om inspektion specifikke viden. Mens det kan være, at ven er uden peer i hans område af konstruktion, er det sjældent, at han er i stand til at se hjem i det helt – det vil sige som en interaktion af snesevis af komplekse og indbyrdes forbundne systemer. Den mest vidende af opvarmning og Air-condition entreprenører kan vide tæt på ingenting om tagdækning.
Endnu mere udbredt, end manglen på en bred base af viden, er imidlertid manglen kendskab, der er nyttige under et hjem inspektion.
På mere end én lejlighed når “ven i byggeriet” har blevet spurgt specifikt om konstruktion erfaring eller viden, viser det sig at denne faktiske oplevelse var noget andet end optimal. Denne “oplevelse” er som regel noget i retning af lastning lastbiler hos isenkræmmer at tjene øl penge i løbet af foråret pause tilbage i 74′! Selv med bedste hensigter er dette næppe den viden skulle guide en ven eller familiemedlem gennem hvad er sandsynligvis den største økonomiske beslutning i deres liv.
Mit ønske om objektivitet
Natur af venner og familiemedlemmer er de ikke objektive. De har stor medfølelse for køber og ligeledes stor frygter, at nogle skader, være fysisk eller økonomisk, kan komme murer til at køber. Making spørgsmål alle værre er frygt i hovedet af “ven i byggeriet” at deres erfaring ikke er virkelig nok til at gengive udtalelser bliver tilbudt.
Dette tager situationen ned stien til en endnu mindre ønskværdige situation. Vi har nervøse eller angste køber får råd af en nu nervøse og ængstelige person, der driver godt uden for deres område af ekspertise. Men de er nu uvillige til at indrømme, at de tabte og bange. Dette er ikke godt for nogen i transaktionen – køber, sælger eller agenter!
Tillid og troværdighed
Bevæger sig, kommer vi til spørgsmålet om troværdighed. Jeg har observeret tusindvis af transaktioner, og det forekommer mig, at sælgere er alot mistillid. Eller rettere, er de helt sikkert når det kommer til spørgsmålet om mangler i deres hjem.
Hvad sker der, hvis nogle slagtilfælde af lykke, “ven i byggeriet” faktisk udfører den hjem inspektion i en overlegen måde, og faktisk opdager alle hjem manglerne i en klar og koncis måde? Er det stadig sandsynligt, at sælgeren vil tvivler på, at resultaterne er fair og mål på grund af forholdet mellem køber og “inspektør”.
Denne iboende mistillid resulterer mest altid i en professionel inspektør bliver kaldt ind til at bekræfte eller afkræfte observationer af “ven”. Hvem betaler regningen for denne yderligere inddragelse og hvad de skal gøre med modstridende observationer kun tilføjer endnu et lag af smerte og forvirring på en postering, der allerede hemorrhaging til døden.
Hvem skal hyre?
Holde livet simpelt! Altid hyre professionelle ASHI kvalificeret hjem inspektører. Du kan være sikker på, at ASHI hjem inspektører overholder en streng Code of Ethics, en veldefinerede standarder for praksis, og har bestået den mest krævende medlemskab certificeringskrav i landet.
Og hvis der er en personlig forbindelse til hjemmet inspektøren, være sikker på at videregive det op foran til alle involverede. De fleste mennesker vil ikke gøre indsigelse til offentliggørelse, men lad opdagelsen blive foretage efter faktum og tillid, samt transaktionen, kan være væk for evigt.

4 thoughts on “Hvordan man kan dræbe flere tilbud på kortere tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.